Stakingen streekvervoer

CNV steunt de staking niet. Zo meldt Arriva dat haar treinen in het noorden wel rijden maar dat er in de rest van de regios zoals.


Stakingen Aangekondigd In Streekvervoer Na Mislukte Onderhandelingen

Vooral in de Achterhoek het Vechtdal en Limburg is het openbaar.

. Web 5 minutes agoPersoneel in het streekvervoer gaat woensdag nog verder met staken maar daarna worden de stakingen tot volgende week vrijdag opgeschort om nieuwe. Een deel van de buschauffeurs en treinmedewerkers legt het werk neer voor een betere cao. Op dinsdag 13 september en donderdag 15 september zouden er ook stakingen zijn maar deze zijn van de baan.

De sector moet aantrekkelijker worden. Web Er is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. Web 7 hours agoWie vandaag met de regionale bus of trein wil reizen.

Door deze regionale staking is echter het treinverkeer in heel Nederland stil komen te liggen. We hebben de indruk dat bij alle partijen de wil is om samen tot een goede. Ook moeten reizigers rekening houden met de uitval.

Web 1 day agoRover hoopt dat het met gesprekken tussen de vakbonden de stakingen kan opschorten. Web Oorzaak zijn de stakingen in het streekvervoer. Web Reizigers ondervinden ook vrijdag hinder van stakingen in het streekvervoer in Friesland Groningen de Achterhoek en Limburg.

Web Wie vandaag met het streekvervoer reist moet opnieuw rekening houden met stakingen. Op vrijdag 10 dinsdag 14 en. De streekvervoerders zelf verwachten dat 70 procent van de streekbussen toch zal rijden.

Web Ja en nee. Medewerkers van de regionale vervoerbedrijven willen een betere cao waarvoor eerder in een ultimatum de eisen werden neergelegd. Welke lijnen zullen.

De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland. Web UTRECHT ANP - Personeel in het streekvervoer gaat woensdag nog verder met staken maar daarna worden de stakingen tot volgende week vrijdag. Web Staking OV streekvervoer.

Vakbond CNV Vakmensen zon 2200 leden doet niet mee aan. Web 5 hours agoUTRECHT - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Web 7 hours agoDoor de staking van medewerkers in het streekvervoer rijden er dinsdag geen treinen van Arriva in Limburg.

Web 4 hours agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Web Niet al het streekvervoer zal plat gaan. Web 5 hours agoOok vandaag rijden er door een staking minder treinen trams en bussen in het streekvervoer.

Marijn van der Gaag bestuurder FNV Streekvervoer. Web Van de 13000 medewerkers in het streekvervoer zijn er circa 6000 aangesloten bij de FNV. Door de landelijke stakingen in het streekvervoer rijdt vrijwel nergens een streekbus of een.

Web Plan zorgvuldig je reis aankomende dagen. Web 6 hours agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Web De stakingen zijn een vervolg op de estafettestakingen die voor de zomer door het hele land gehouden zijn.

Volgens FNV-bestuurder Marijn van der Gaag hebben de. Het was een tijdje rustig met de stakingen in het openbaar vervoer. Dat meldt FNV dinsdag de dag dat er.

In het streekvervoer wordt al wekenlang herhaaldelijk gestaakt. Web UTRECHT ANP - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de. Web Laatste update over de stakingen in het streekvervoer.

Op vrijdag 10 maart 2023 dinsdag 14 maart 2023 woensdag 15 maart 2023 verkiezingsdag maandag 20 maart 2023 en. Web 7 hours agoOok dinsdag wordt weer gestaakt in het streekvervoer. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.

Ook dinsdag leggen voornamelijk buschauffeurs verspreid over het land weer. Web 5 hours agoWekenlang stakingen. Opnieuw landelijke staking streekvervoer.

Web De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk te stoppen en weer te onderhalen over een CAO. De meeste Arriva-treinen rijden wel behalve in Limburg. Het bleek niet haalbaar om met het aantal werkwilligen.


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Trouw


Chauffeurs Streekvervoer Weer In Staking Meerdere Bussen Rijden Niet Rijnmond


Staking Streekvervoer Vanavond Vanaf 21 30 Uur Geen Qbuzz Bussen Meer Destadgorinchem Nl Nieuws Uit De Regio Gorinchem


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Het Streekvervoer De Limburger Mobile


Aangekondigde Staking Streekvervoer 14 En 15 Maart Bravo


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Begin Van Nieuwe Reeks Algemeen Nu Nl


Ys6hxyzo Fkxgm


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer De Puttenaer Nieuws Uit De Regio Putten


Week Lang Staking In Streekvervoer Verstoring Van Dienstregeling Mogelijk Studio Alphen


Y2cv228xyw 7om


9292 Nl Staking Streekvervoer Tips Voor Ov Reizigers


Bonden Overwegen Onderbreking Stakingen Maar Vandaag Eerst Nog Bijna Nergens Streekvervoer Rtv Oost


Volgende Staking In Het Ov Waar Ligt Het Streek Vervoer Stil Max Vandaag


Staking Van Streekvervoer Pas Op Het Laatste Moment Weet Je Wat Er Rijdt Omroep Brabant


Staking Buschauffeurs Streekvervoer Al Het Nieuws Uit Katwijk


Nieuwe Staking In Streekvervoer Op Komst Werkgever Weigert Ultimatum Het Geld Is Er Niet Instagram Ad Nl


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel